2Ballonnen

Kloosterlaan 53
2681 LD Monster
0174-281026

Geopend:
maandag t/m vrijdag
na school tot 18:00 uur

inspectierapport

Wij bieden voorschoolse opvang vanaf 6.45 uur.

Naar locatieoverzicht

Kloosterlaan 53
2681 LD Monster
0174-281026

Geopend:
maandag t/m vrijdag
na school tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf

Met deze scholen werken wij samen

  • de Blinkerd
  • Willemschool
  • Zeester

Buitenschoolse opvang bij 2Ballonnen

2Ballonnen is een gezellige buitenschoolse opvang (bso), centraal in Monster en nabij alle scholen. Wij bieden kinderen een gezellige en uitdagende vrijetijdsbesteding na schooltijd.

Wat maakt ons speciaal?

  • Prachtige duurzame buitenruimte
  • Centraal in Monster
  • Voorschoolse opvang

Kinderopvang in Monster

Bso-tijd is in de eerste plaats vrije tijd waarin kinderen mogen ontspannen.  Voor wie dat wil regelen we allerlei gave activiteiten en workshops waar de kinderen graag aan deelnemen.

Onze activiteitenafdeling KICKS regelt meerdere keren per week te gekke activiteiten bij de buitenschoolse opvang. Samen kiezen de kinderen wat ze graag willen doen. Kijk hier voor een indruk van het ruime aanbod. 

Ouders geven deze locatie een:

8,8

“Wij zijn ontzettend tevreden en blij met het team. Niet alleen professioneel, ook ontzettend fijne en lieve mensen. Ons kind gaat altijd met heel veel plezier naar de opvang.”

- Klanttevedenheidsonderzoek 2021

Spelmateriaal

We hebben een ruim aanbod aan ontwikkelingsgerichte spelmaterialen. Kinderen kunnen bijvoorbeeld lekker zelf tekenen, lezen, samen een spelletje doen, tenten bouwen of buiten spelen. Buiten hebben we een voetbal- en basketbalveld en een mooi speeltoestel. Binnen is de voetbaltafel populair!

Buitenruimte

Onze prachtige tuin stond centraal in de campagne van de Unie van Waterschappen als voorbeeld voor duurzame buitenruimtes in kinderopvang en onderwijs. Want watervriendelijke tuinen zijn niet alleen leuk voor kinderen maar ook heel goed om te zorgen dat het regenwater de grond in kan. Bij 2Samen vangen we water van het dak op in een regenton.

Uitstapjes met de buitenschoolse opvang

We trekken er geregeld samen op uit. Want de buitenschoolse opvang is alles behalve binnen zitten. We gaan bijvoorbeeld naar het bos, de duinen en het strand. Ook nemen we samen met bso 2Vliegers deel aan het Varend Corso in het Westland.

 

Kloosterlaan 53 Monster
2681 LD Monster

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Wijk: Centrum