background-header
background-content

U bent hier

Meivakantie: KICKs activiteiten

Het was een heerlijke meivakantie volop actieve en ontspannen activiteiten binnen en buiten onze locaties. De buitenschoolse opvang-groepen hebben hier enorm van genoten. Kinderen hebben onder meer meegedaan aan de volgende activiteiten.

MuziekMees

Zang, theater, beweging en geluid. De MuziekMees zorgde voor een leerzame ervaring voor alle leeftijden. Met de bijzondere instrumenten beleefden de kinderen een waar muzikaal avontuur.

Urban Parcours

Het Zuiderpark werd twee dagen lang omgetoverd tot een uitdagend parcours. BMX’en, Skaten, Longboarden en Freerunnen; de kinderen werden tot het uiterste uitgedaagd!

HipHop

Bij de eigen bso gingen de kinderen aan de slag met breakdance moves, beats en fantasie. Onder begeleiding van onze hiphop choreografen.

Basketbaltoernooi

In de eerste week van de meivakantie vonden basketbalclinics plaats. Voorbereid met nieuwe basketbalvaardigheden deden zes bso’s mee aan dit spannende toernooi. Bso 2Zonnetjes won de beker.

Natuurbeleving expeditie

Met takken slepen om een hut te bouwen, van een duin afrollen en zoeken naar dierensporen. Dit en meer deden de kinderen tijdens de natuurexpeditie in Kijkduin.

Natuurlijk waren er nog veel meer activiteiten in de meivakantie. De kinderen konden ook lasergamen, jutten op het strand en brouwen als een heks bij Pluk!