2Zwanen

Knobbelzwaansingel 279
2496 LN Den Haag
015-3101641

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Bij 2Zwanen is verlengde opening mogelijk van 7:00 tot 18:30 uur.

Naar locatieoverzicht

Knobbelzwaansingel 279
2496 LN Den Haag
015-3101641

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Peuteropvang Buitenschoolse opvang

Kinderdagverblijf bij 2Zwanen

Kinderdagverblijf 2Zwanen is een fijne kinderopvang, gelegen op een centrale plek in de Haagse wijk Ypenburg. In onze grote en lichte ruimtes krijgt ieder kind veel persoonlijke aandacht. En in de mooie natuurtuin gaat ieder kind op ontdekkingstocht!

Wat maakt ons speciaal?

  • Uitdagende natuurtuin
  • Alle opvangvormen onder één dak
  • Licht en ruim opgezet centrum
  • Vaste gezichten op de groep
  • Horizontale groepen

Kinderopvang in Ypenburg

Bij kinderdagverblijf 2Zwanen hebben kinderen veel mogelijkheden om zich spelenderwijs te ontwikkelen. Onze medewerkers geven elk kind veel persoonlijke aandacht. Ze weten precies wat een kind nodig heeft om zich optimaal te ontwikkelen. Zo geven we baby’s bijvoorbeeld veel vrijheid om te bewegen. Zij kunnen liggend op de grond of in de box heerlijk spelen.

Peuterplus programma

Peuters ontdekken spelenderwijs de wereld om hen heen. We dagen hen iedere dag opnieuw uit om op ontdekkingstocht te gaan. Daarbij gebruiken we ook het peuterplus programma. Dat programma bereidt kinderen goed voor op de basisschool. We stimuleren alle kinderen om hun eigen talenten en interesses te ontdekken. En we letten daarbij goed op het eigen tempo van ieder kind. Zodat ze groeien naar zelfstandigheid. Zelfvertrouwen krijgen. En iedere dag vol leuke en leerzame ervaringen thuiskomen.

Ouders geven deze locatie een:

7,9

“Alle medewerkers kennen mijn kind, dat vind ik zo bijzonder. En de Peuter+ activiteiten zijn voor mijn kind echt een feest.”

- Cindy, moeder van Mara

Eigen atelier

Binnen hebben we een ruime hal met veel speelmogelijkheden. De medewerkers zorgen voor een goede balans tussen rust en (ontwikkelingsgerichte) activiteiten. Bovendien hebben we een eigen atelier. Daar kan ieder kind de kunstenaar in zichzelf ontdekken! We dagen de kinderen uit om met gerecycled materiaal te werken en iets moois te maken.

Mooiste natuurtuin van 1000 m2

Wat onze locatie uniek maakt, is onze grote en uitdagende natuurtuin van 1000 m2.  We vinden het belangrijk dat de kinderen genoeg frisse lucht binnenkrijgen. Daarom gaan we iedere dag even naar buiten. In de natuurtuin is van alles te beleven. De kinderen, jong en oud, kunnen hier heerlijk zelf op ontdekkingstocht gaan.

Knobbelzwaansingel 279
2496 LN Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Morgenweide
  • Wijk: Ypenburg
  • Stadsdeel: Leidschenveen Ypenburg