2Schuiten

Treslonglaan 99
2548 RT Den Haag
070-3942795

Geopend:
na school tot 18:30 uur
vakantie 7:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Op deze locatie is voorschoolse opvang mogelijk (niet op woensdag) van 7:30 tot 8:30 uur.

Naar locatieoverzicht

Treslonglaan 99
2548 RT Den Haag
070-3942795

Geopend:
na school tot 18:30 uur
vakantie 7:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Peuteropvang

Met deze school werken wij samen

  • De Gantel

Buitenschoolse opvang bij 2Schuiten

Buiten hutten bouwen, fietsen of toch lekker binnen knutselen en spelletjes met elkaar spelen. Bij buitenschoolse opvang 2Schuiten in Wateringse Veld, Den Haag, is er genoeg te doen. In deze kleine en knusse bso is er veel aandacht voor ieder kind.

Wat maakt ons speciaal?

  • Zit direct naast de basisschool
  • Schoolplein met ruimte om hutten te bouwen en te fietsen
  • Klein en knus
  • Frisse uitstraling met overzichtelijke inrichting
  • Leuke en uitdagende activiteiten, inspraak kinderen centraal

Overzichtelijk voor kinderen

Buitenschoolse opvang 2Schuiten ligt direct aan de basisschool. De kinderen spelen veel het schoolplein. Daar zijn schommels, klimrekken en is er ruimte om te fietsen. En de avontuurlijke kinderen kunnen er zelfs hutten bouwen! Binnen is het klein en knus. Bij de inrichting is goed nagedacht over hoe het voor de kinderen zo overzichtelijk mogelijk is. Ze weten precies waar welk spel gedaan kan worden en waar alles te vinden is. Een dagje spelen bij bso 2Schuiten betekent vooral veel plezier en jezelf kunnen zijn! In de vakanties voegen we bij 2Schuiten samen met locatie 2Otters.

Tijd voor ieder kind

Onze medewerkers hebben veel plezier in hun werk, en dat stralen ze uit! Ze bedenken de activiteiten samen met de kinderen. Er is tijd voor ieder kind. Of het nu gaat om een potje voetbal, een praatje, een knuffel of een spelletje. Kinderinspraak én veel plezier staan daarbij centraal. Daarnaast besteden we veel aandacht aan hoe de kinderen met elkaar omgaan. En begeleiden we hen naar zelfstandig worden. Bijvoorbeeld door kinderen zelfstandig uit school te laten komen. Of de jongere kinderen die zelf leren hoe ze hun brood moeten smeren.

Ouders geven deze locatie een:

7,7

“Mooie locatie, betrokken medewerkers, leuke activiteiten en 2 kinderen die graag naar de opvang gaan.”

- Judith, moeder van Anouk en Mabelle

Bso activiteiten en workshops met KICKS

We vinden het belangrijk dat kinderen naast het dagelijkse spelen, ook af en toe iets anders kunnen doen. Daarom maken we regelmatig uitstapjes naar onder meer de speeltuin, het Zuiderpark en de bioscoop. Tijdens de vakanties ondernemen we allerlei (buiten)activiteiten aan de hand van een thema. Daarnaast heeft 2Samen nog een eigen activiteitenafdeling: KICKS. KICKS zorgt voor bruisende en uitdagende activiteiten en workshops. Iedere week, maar zeker ook tijdens de vakanties.

Treslonglaan 99
2548 RT Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Parkbuurt Oosteinde
  • Wijk: Wateringse Veld
  • Stadsdeel: Escamp