2Zonnetjes

Mient 275
2564 KM Den Haag
070-3255699

Geopend: 
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Wij bieden bij 2Zonnetjes
ook voorschoolse opvang
vanaf 07.30 uur.

Naar locatieoverzicht

Mient 275
2564 KM Den Haag
070-3255699

Geopend: 
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf

Met deze school werken wij samen

  • De Vliermeent

Buitenschoolse opvang bij 2Zonnetjes

2Zonnetjes is gelegen in de Vruchtenbuurt en heeft een enorme, prachtige groene buitenruimte met onder andere een voetbalveldje, moestuin, verschillende speeltoestellen en bosjes om door te struinen. We delen onze buitenruimte met basisschool De Vliermeent. De bso-groepen hebben naast hun eigen ruimte ook een atelier, grote keuken en chill-ruimte.

Wat maakt ons speciaal?

  • Gigantische buitenruimte met moestuin, voetbalveld en speeltoestellen
  • Kinderen denken mee en hebben actieve inbreng bij ons activiteitenaanbod en keuze voor nieuw speelgoed
  • Bso en kinderdagverblijf in één gebouw
  • Een atelier, grote keuken, chill-ruimte voor de oudste kinderen

Unieke buitenruimte in Vruchtenbuurt

Achter het gebouw van 2Zonnetjes aan de Mient, liggen unieke buitenruimtes verborgen. Hier ontdekken onze kinderen van alles. Ze onderzoeken welke beestjes er leven, klimmen in bomen, bouwen hutten en leren hoe ze groente, fruit en kruiden kunnen laten groeien, verzorgen en verwerken in een gerecht. Op de pleinen kunnen zij zich uitleven met skelters, (bal)spellen op ons voetbalveld of een watergevecht.

Eigen karakter

Binnen heeft iedere groep haar eigen karakter. De ruimtes zijn met zorg ingericht door de pedagogisch medewerksters en afgestemd op de leeftijd en behoeften van onze kinderen. Daarnaast maken ze gebruik van het sfeervolle atelier, de grote keuken, de chill-ruimte om huiswerk te maken en muzikale kinderen kunnen zich uitleven op de piano.

Ouders geven deze locatie een:

8,1

“Allemaal top leidsters die erg hun best doen om het iedere middag gezellig te maken! ”

KICKS, activiteiten en ontspannen

Het allerbelangrijkste vinden we het dat ieder kind zich kan ontspannen en plezier maken samen met zijn of haar vrienden en vriendinnen. Kinderen die zich even terug willen trekken, kunnen lekker relaxen of lezen op de bank, in de kussens of in een hutje in hun eigen groep.

Samen met de pedagogisch medewerkers van hun groep bedenken de kinderen die dat leuk vinden, welke activiteiten of (KICKS) workshops zij willen doen. Dagelijks kunnen ze koken, sporten, dansen, knutselen, toneel spelen of muziek maken. In de vakanties organiseren we ook regelmatig een uitstapje, zoals surfen, boomklimmen of picknicken in het park.

De omgeving van 2Zonnetjes

We maken graag gebruik van wat de Vruchtenbuurt ons te bieden heeft. Zo bezoeken we bijvoorbeeld de stadsboerderij de Gagelhoeve aan de overkant, de pluktuin en de speeltuinen in de omgeving. Soms gaan we ook naar het strand, de kringloopwinkel of het milieu educatie centrum in het Zuiderpark. De kinderen die lid zijn van judovereniging Kian Schi aan de Mient 273, brengen wij naar en halen wij op van judo-les op maandag en donderdag.

Mient 275
2564 KM Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Vruchtenbuurt
  • Wijk: Vruchtenbuurt
  • Stadsdeel: Segbroek