2Zonnetjes

Mient 275
2564 KM Den Haag
070-3255699

Geopend: 
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Wij bieden bij 2Zonnetjes
ook voorschoolse opvang
vanaf 07.30 uur.

Naar locatieoverzicht

Mient 275
2564 KM Den Haag
070-3255699

Geopend: 
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf

Met deze school werken wij samen

  • De Vliermeent

Buitenschoolse opvang bij 2Zonnetjes

2Zonnetjes is gelegen in de Vruchtenbuurt en heeft een enorme, prachtige buitenruimte. De natuurtuin biedt elk kind uitdaging. De bso-groepen hebben naast hun eigen ruimte ook een atelier, grote keuken en chill-ruimte.

Wat maakt ons speciaal?

  • Gigantische buitenruimte met moestuinen en boomgaard
  • Samen met medewerkers activiteiten bedenken en speelgoed aanschaffen
  • Bso en kinderdagverblijf in één gebouw
  • Een atelier, grote keuken, chill-ruimte met piano en gymzaal van school

Unieke buitenruimte in Vruchtenbuurt

Achter het gebouw van 2Zonnetjes aan de Mient, liggen unieke buitenruimtes verborgen. Hier ontdekken onze kinderen in de boomgaard en moestuin de natuur. Ze onderzoeken welke beestjes er leven, graven zelf een vijver, klimmen in bomen, bouwen hutten en leren hoe ze groente, fruit en kruiden kunnen laten groeien, verzorgen en verwerken in een gerecht. Op de pleinen kunnen zij zich uitleven met skelters, (bal)spellen of een watergevecht.

Eigen karakter

Binnen heeft iedere groep haar eigen karakter. De ruimtes zijn met zorg ingericht door de pedagogisch medewerksters afgestemd op de leeftijd en behoeften van onze kinderen. Daarnaast maken ze gebruik van het sfeervolle atelier, de grote keuken, de chill-ruimte om huiswerk te maken en muzikale kinderen kunnen zich uitleven op de piano.

Ouders geven deze locatie een:

8,1

“Ik vind de vrijheid van het buiten spelen in de natuurtuin voor de kinderen super! De medewerkers zijn heel lief en betrokken.”

- Sanne, moeder van Jonah

KICKS, activiteiten en ontspannen

Het allerbelangrijkste vinden we het dat ieder kind zich kan ontspannen en plezier maken samen met zijn of haar vrienden en vriendinnen. Kinderen die zich even terug willen trekken, kunnen lekker relaxen of lezen op de bank, in de kussens of in een hutje in hun eigen groep.

Samen met de pedagogisch medewerkers van hun groep bedenken de kinderen die dat leuk vinden, welke activiteiten of (KICKS) workshops zij willen doen. Dagelijks kunnen ze koken, sporten, dansen, knutselen, toneel spelen of muziek maken. Soms organiseren we bijzondere dingen zoals een workshop in een echte ambulance, een paardrijles of een rondleiding in het lokale politiebureau.

De omgeving van 2Zonnetjes

We maken graag gebruik van wat de Vruchtenbuurt ons te bieden heeft. Zo bezoeken we bijvoorbeeld regelmatig stadsboerderij de Gagelhoeve aan de overkant, de bibliotheek en de speeltuinen in de omgeving. Soms gaan we ook naar het strand, de kringloopwinkel of het milieu educatie centrum in het Zuiderpark. De kinderen die lid zijn van judovereniging Kian Schi aan de Mient 273, brengen wij naar en halen wij op van judo-les op maandag en woensdag.

Mient 275
2564 KM Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Vruchtenbuurt
  • Wijk: Vruchtenbuurt
  • Stadsdeel: Segbroek