2Orka's

Stevinstraat 65E
2587 EB Den Haag
070-3585143

Geopend:
na school tot 18:00 uur
vakantie 7:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Een eigen atelier waar kinderen kunnen schilderen, knutselen, timmeren, en nog veel meer!

Naar locatieoverzicht

Stevinstraat 65E
2587 EB Den Haag
070-3585143

Geopend:
na school tot 18:00 uur
vakantie 7:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Met deze scholen werken wij samen

  • Vuurtorenschool
  • Het Volle Leven

Buitenschoolse opvang bij 2Orka's

De buitenschoolse opvang 2Orka’s is gevestigd in basisschool de Vuurtoren in de Stevinstraat in Scheveningen, die grenst aan een grote omsloten speelplaats waar de kinderen veilig kunnen spelen.

Wat maakt ons speciaal?

  • Inrichting spreekt kinderen enorm aan en er is zelfs een atelier!
  • Groot, afgesloten speelterrein voor veel buitenspeelplezier
  • Vlakbij strand, park en Muzee

Bouwhoek, huishoek en atelier

Er zijn bij 2Orka’s twee grote ruimtes, waarvan één qua inrichting is afgestemd op de jongere kinderen met een bouwhoek en een huishoek. De ruimte boven is ingericht als atelier voor de creatieve ontwikkeling van de kinderen. Ook is er een kleine rustige ruimte waar kinderen naar muziek kunnen luisteren of een boek kunnen lezen.

Activiteiten en workshops

Dagelijks worden diverse activiteiten georganiseerd: knutselen, buiten spelen, naar de bibliotheek, de kinderboerderij of de speeltuin. Ook organiseert KICKS voor de kinderen van 2Orka’s leuke activiteiten en uitdagende workshops. Er is een aparte ruimte waar kinderen kunnen chillen en waar een televisie aanwezig is en kinderen op afgesproken tijden kunnen spelen op de Wii-spelcomputer.

Kinderen denken mee

Bij 2Orka’s werken we veel aan kinderparticipatie. Kinderen mogen meedenken over het aanbod van activiteiten tijdens de schoolweken en voor de vakanties. Ook geven ze aan welke speelmaterialen ze willen of wat ze belangrijk vinden bij de inrichting.

Voorschoolse opvang

Ook kan bij 2Orka’s gebruik gemaakt worden van voorschoolse opvang en vakantieopvang. De voorschoolse opvang is dagelijks vanaf 07:30 en vindt plaats bij 2Ontdekkers op loopafstand van 2Orka’s. De kinderen worden door ons naar school gebracht.

Stevinstraat 65E
2587 EB Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, kunt direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Rijslag
  • Wijk: Scheveningen
  • Stadsdeel: Scheveningen