2In de Wolken

Florence Nightingaleweg 51
2545 CD Den Haag
070-3664532

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Direct naast het Haga Ziekenhuis

Naar locatieoverzicht

Florence Nightingaleweg 51
2545 CD Den Haag
070-3664532

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:00 tot 18:00 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf bij 2In de Wolken

Kinderdagverblijf 2In de Wolken is een speelparadijs voor uw kind. Spelend leren en het hele jaar door naar buiten waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en ravotten. De groepen stralen warmte en huiselijkheid uit en de babygroepen hebben een eigen babytuin.

Wat maakt ons speciaal?

  • Vroege opvang vanaf 07.00 uur mogelijk
  • Grote buitenspeelplaats met moestuin
  • Het hele jaar door werken we met herkenbare thema’s
  • Elke groep heeft een huiselijke sfeer met eigen identiteit
  • Uitstapjes naar kinderboerderij, bibliotheek of Dakota

Sluiting 2In de Wolken

Tot onze grote spijt moeten wij mededelen dat ons fijne kindercentrum 2In de Wolken voor het einde van dit jaar haar deuren sluit.
Al jaren zijn wij op zoek naar alternatieve huisvesting. Maar helaas voldoen de vele alternatieven die zijn gepasseerd niet aan onze standaard of liggen te ver weg.  Onze huidige accommodatie wordt aan het eind van het jaar afgebroken vanwege de geplande nieuwbouwwerkzaamheden op de plek van het kindercentrum.
In overleg met onze klanten en het team zoeken we voor kinderen en medewerkers een passende alternatieve plek bij een van onze andere kindercentra.

Wegens de aanstaande sluiting bieden wij geen rondleidingen meer aan bij 2In de Wolken. Wij adviseren u een kijkje te nemen bij een van de andere locaties van 2Samen.

Ons kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf 2In de Wolken bevindt zich op het terrein van het Haga Ziekenhuis en de Haagse wijk Leyenburg. In de ruime hal van het kinderdagverblijf is een kussenhoek, een gezellig zitje voor de kinderen, zijn er loopauto’s en blokken om mee te bouwen. Het gebouw is ruim en licht.

De groepsruimten van onze baby’s en peuters grenzen allemaal aan een grote en uitdagende buitenspeelplaats. Er is veel variatie aangebracht in de tuin zodat de kinderen vrij kunnen spelen en ontdekken. Elke babygroep heeft een eigen afgeschermd stuk tuin.

Samenwerking Kombino

Wij werken samen met Kinderopvang Kombino, daardoor kunnen wij ook kinderen opvangen met een medische indicatie en extra zorgbehoeften. Hiervoor is een kinderverpleegkundige aanwezig.

 

Ouders geven deze locatie een:

8,5

“Altijd een lach en een luisterend oor.”

- N. Seuf, ouder van Joshua

Florence Nightingaleweg 51
2545 CD Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, kunt direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Leyenburg
  • Wijk: Leyenburg
  • Stadsdeel: Westland