2Piraten (2Zeerovers)

Stadhoudersplantsoen 26
2517 JL Den Haag
070-3561604

Geopend: 
ma/di/do/vrijdag
08:30 tot 11:30 uur
woensdag tot 12:00 uur

inspectierapport

Vanaf 2 september 2019 zijn de kinderen van peuteropvang 2Piraten welkom bij een andere locatie (2Zeerovers) aan het Stadhoudersplantsoen

Naar locatieoverzicht

Stadhoudersplantsoen 26
2517 JL Den Haag
070-3561604

Geopend: 
ma/di/do/vrijdag
08:30 tot 11:30 uur
woensdag tot 12:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Piraten

Vanaf 2 september verzorgt peuteropvang 2Piraten gedurende het schooljaar 2019/2020 de opvang van de kinderen bij buitenschoolse opvang 2Zeerovers op het terrein van de Annie M.G. Schmidtschool in Duinoord. Deze andere locatie is nodig vanwege een grote verbouwing aan de Zorgvlietkerk bij de Duinoordschool. Na de verbouwing verhuizen wij terug naar Prins Mauritslaan 8 in het Statenkwartier in Den Haag.

Peuteropvang 2Piraten heeft een warme en comfortabele inrichting en is een fijne plek voor peuters. Ons professionele en zorgzame team zet zich in voor een uitdagend en geruststellend programma om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren.

Wat maakt ons speciaal?

  • Warme, fijne plek
  • Uitdagende activiteiten
  • Mooie speeltuin met speeltoestellen
  • Goede voorbereiding basisschool

Goede voorbereiding basisschool

Bij peuteropvang 2Piraten krijgt uw kind de gelegenheid om zijn of haar wereld te verruimen en nieuwe ervaringen op te doen. Hun ‘thuiswereld’ zal aanzienlijk uitbreiden. Bovendien is het een goede voorbereiding op de basisschool. Uw kind leert bijvoorbeeld speels hoe het is om in een groep te functioneren, samen te spelen en dingen te delen. In de speelgroep gebruiken we thema’s die verband houden met verschillende activiteiten, zoals handwerk, lezen, zingen, gymnastiek, muziek maken, dansen en natuurlijk: buiten spelen.

 

Ouders geven deze locatie een:

7,7

“Friendly place where both of my children have fun and learn
lots of things.”

- Ouder, Klanttevredenheid onderzoek 2019

Veel naar buiten!

We spelen veel buiten. Op het schoolplein van de Annie M.G. Schmidtschool staan verschillende speeltoestellen waar de kinderen van 2Piraten vaak spelen en af en toe maken we uitstapjes naar het bos, strand, speeltuin, kinderboerderij en bibliotheek.

Stadhoudersplantsoen 26
2517 JL Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, kunt direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Stadhoudersplantsoen
  • Wijk: Duinoord
  • Stadsdeel: Scheveningen