2Piraten

Prins Mauritslaan 10
2582 LR Den Haag
070-3585363

Geopend: 
08:30 tot 12:00 uur

inspectierapport

Peuteropvang in prachtige, nieuwe gebouw aan de Prins Mauritslaan

Naar locatieoverzicht

Prins Mauritslaan 10
2582 LR Den Haag
070-3585363

Geopend: 
08:30 tot 12:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang

Peuteropvang bij 2Piraten

Peuteropvang 2Piraten heeft een lichte, ruime groep in het prachtige nieuwe gebouw bij de Duinoordschool in het Statenkwartier in Den Haag. De peuters hebben hier een hele fijne plek met een warme en comfortabele inrichting. Ons professionele en zorgzame team zet zich in voor een uitdagend en geruststellend programma om de ontwikkeling van jonge kinderen te stimuleren.

Wat maakt ons speciaal?

  • Warme, fijne plek
  • Uitdagende activiteiten
  • Mooie speeltuin met speeltoestellen
  • Goede voorbereiding basisschool

Goede voorbereiding basisschool

Bij peuteropvang 2Piraten krijgt uw kind de gelegenheid om zijn of haar wereld te verruimen en nieuwe ervaringen op te doen. Hun ‘thuiswereld’ zal aanzienlijk uitbreiden. Bovendien is het een goede voorbereiding op de basisschool. Uw kind leert bijvoorbeeld speels hoe het is om in een groep te functioneren, samen te spelen en dingen te delen. In de speelgroep gebruiken we thema’s die verband houden met verschillende activiteiten, zoals handwerk, lezen, zingen, gymnastiek, muziek maken, dansen en natuurlijk: buiten spelen.

 

Ouders geven deze locatie een:

9,7

“Het personeel maakt het altijd een warme, gezellige plek.”

- Ouder, Klanttevredenheid onderzoek 2021

Veel naar buiten!

We spelen veel buiten. Peuteropvang 2Piraten heeft een heerlijke buitenspeelplaats met verschillende speelelementen. De kinderen vinden het heerlijk om hier te spelen en te ontdekken. Af en toe maken we ook uitstapjes naar het bos, strand, speeltuin, kinderboerderij en bibliotheek.

Prins Mauritslaan 10
2582 LR Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Stadhoudersplantsoen
  • Wijk: Duinoord
  • Stadsdeel: Scheveningen