2Piraten

Prins Mauritslaan 8
2582 LR Den Haag
06-40329522

Geopend: 
na school tot 18:30 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Verlengde opening
tot 18:30 uur en
voorschoolse opvang
van 7:30 tot 08.30 uur
mogelijk.

Naar locatieoverzicht

Prins Mauritslaan 8
2582 LR Den Haag
06-40329522

Geopend: 
na school tot 18:30 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf Peuteropvang

Met deze school werken wij samen

  • Duinoordschool

Buitenschoolse opvang bij 2Piraten

De buitenschoolse opvang (bso) 2Piraten gaat binnenkort naar het prachtige, nieuwe gebouw.

Momenteel wordt de bso tijdelijk verzorgd op twee locaties. De jongste kinderen (4 tot 7 jaar) hebben hun groep ‘2Piraatjes’ in de Duinoordschool in het Statenkwartier. En de oudere kinderen (7 tot 12 jaar) zitten met hun groep ‘2Oudste Piraten’ aan de overkant in de Thaborkerk (Prins Mauritslaan 15, 2582 RG Den Haag). De ingang is aan de zijde van de Van Hoornbeekstraat nummer 128.

Deze alternatieve locaties zijn nodig vanwege een grote verbouwing aan de Zorgvlietkerk bij de Duinoordschool. Na de verbouwing verhuizen beide groepen naar het nieuwe pand aan de Prins Mauritslaan.

Wat maakt ons speciaal?

  • Avontuurlijke bso
  • Aantrekkelijk speelplein met natuurgedeelte
  • Keuzevrijheid in activiteiten (open deuren)
  • Uitdagende, stoere workshops

2Piraten, de naam zegt het eigenlijk al: de kinderen van deze locatie houden wel van uitdaging. Daar hebben we ons kindercentrum dan ook op ingericht. Zowel in onze peuteropvang als buitenschoolse opvang valt er iedere dag weer van alles te beleven en ontdekken.

Vrije tijd, eigen tijd

In de bso is vrije tijd, eigen tijd. De kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten of vrij spelen. Elke groep heeft uitdagende materialen, speelgoed en spellen. Wij werken met het open deuren beleid. Dit houdt in dat kinderen op vaste tijden activiteiten door het hele centrum kunnen kiezen: zo kan iedereen doen wat hij/zij leuk vindt. Voor de oudere kinderen is het ook mogelijk om huiswerk te maken voordat zij gaan spelen.

Speelplein met natuurlijke elementen

De kinderen kunnen buiten heerlijk gebruik maken van het ruime speelplein met verschillende speeltoestellen en spelmateriaal. De speelplaats is voorzien van natuurlijke elementen waar de kinderen kunnen spelen, leren en ontdekken.

Ouders geven deze locatie een:

7,3

“Hele fijne plek, onze dochter voelt zich vertrouwd, de medewerkers laten zien dat ze van hun baan en de kinderen houden!”

- Ouder, Klanttevredenheid onderzoek 2019

Voorschoolse opvang en verlengde opening

Vanaf 16 november 2020, wanneer het nieuwe pand geopend is, biedt 2Piraten (bij voldoende belangstelling) ook voorschoolse opvang (vso) van 07.30 uur tot 08.30 uur aan. Daarnaast is er de mogelijkheid voor verlengde opvang tot 18.30 uur.
Heeft u hiervoor interesse, neem dan contact op met de de afdeling Planning & Advies, telefoonnummer: 070-3385500 (optie 1) of e-mail: planning@2samen.nl.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties worden de kinderen de hele dag opgevangen en bieden wij leuke activiteiten. Ook maken wij geregeld uitstapjes naar bijvoorbeeld het bos, strand, speeltuin, park, museum en de kinderboerderij.

Activiteiten

Naast de activiteiten die we zelf aanbieden en ondernemen maken kinderen in de buitenschoolse opvang ook gebruik van het aanbod van KICKS.

2Oudste Piraten (BSO 7-12) Prins Mauritslaan 15
2582 RG Den Haag

In de Thaborkerk
Ingang aan de
Van Hoornbeekstraat 128

Prins Mauritslaan 8
2582 LR Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, kunt direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Statenkwartier
  • Wijk: Geuzen en Statenkwartier
  • Stadsdeel: Scheveningen