2Piraten

Prins Mauritslaan 8A
2582 LR Den Haag
070-3585363

Geopend: 
na school tot 18:30 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Verlengde opening
tot 18:30 uur en
voorschoolse opvang
van 7:30 tot 08.30 uur
mogelijk.

Naar locatieoverzicht

Prins Mauritslaan 8A
2582 LR Den Haag
070-3585363

Geopend: 
na school tot 18:30 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:30 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf Peuteropvang

Met deze school werken wij samen

  • Duinoordschool

Buitenschoolse opvang bij 2Piraten

De kinderen van de buitenschoolse opvang (bso) 2Piraten hebben een mooie nieuwe groepsruimte in het prachtige gebouw bij de Duinoordschool in het Statenkwartier aan de Prins Mauritslaan in Den Haag. De jongste kinderen (4 t/m 6 jaar) hebben een eigen plek met veel lichte en duurzame materialen. Ook de oudere kinderen (7 tot 12 jaar) kunnen terecht in een geheel vernieuwde groepsruimte met alles erop en eraan.

Wat maakt ons speciaal?

  • Avontuurlijke bso
  • Aantrekkelijk speelplein met natuurgedeelte
  • Keuzevrijheid in activiteiten (open deuren)
  • Uitdagende, stoere workshops

Vrije tijd, eigen tijd

In de bso is vrije tijd, eigen tijd. De kinderen kunnen deelnemen aan activiteiten of vrij spelen. Elke groep heeft uitdagende materialen, speelgoed en spellen. Wij werken met het open deuren beleid. Dit houdt in dat kinderen op vaste tijden activiteiten door het hele centrum kunnen kiezen: zo kan iedereen doen wat hij/zij leuk vindt. Voor de oudere kinderen is het ook mogelijk om huiswerk te maken voordat zij gaan spelen.

Ouders geven deze locatie een:

7,9

“Persoonlijke aandacht voor het kind, onze kinderen komen
altijd blij uit de bso!”

- Ouder, Klanttevredenheid onderzoek 2021

Speelplein met natuurlijke elementen

De kinderen kunnen buiten heerlijk gebruik maken van het ruime speelplein met verschillende speeltoestellen en spelmateriaal. De speelplaats is voorzien van natuurlijke elementen waar de kinderen kunnen spelen, leren en ontdekken.

Jongste bso-groep (4-6 jaar)

Oudste bso-groep (7-12 jaar)

Voorschoolse opvang en verlengde opening

2Piraten biedt ook voorschoolse opvang (vso) van 07.30 uur tot 08.30 uur aan. Daarnaast is er de mogelijkheid voor verlengde opvang tot 18.30 uur.
Heeft u hiervoor interesse, neem dan contact op met de de afdeling Planning & Advies, telefoonnummer: 070-3385500 (optie 1) of e-mail: planning@2samen.nl.

Vakantieopvang

Tijdens de schoolvakanties worden de kinderen de hele dag opgevangen en bieden wij leuke activiteiten. Ook maken wij geregeld uitstapjes naar bijvoorbeeld het bos, strand, speeltuin, park, museum en de kinderboerderij.

Activiteiten

Naast de activiteiten die we zelf aanbieden en ondernemen maken kinderen in de buitenschoolse opvang ook gebruik van het aanbod van KICKS.

Prins Mauritslaan 8A
2582 LR Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Statenkwartier
  • Wijk: Geuzen en Statenkwartier
  • Stadsdeel: Scheveningen