2Vriendjes

Spaarwaterstraat 19
2593 RM Den Haag
070-3222876

Geopend:
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Met heerlijke grote ruimtes om in te spelen en veel mogelijkheden om lekker naar buiten te gaan!

Naar locatieoverzicht

Spaarwaterstraat 19
2593 RM Den Haag
070-3222876

Geopend:
na school tot 18:00 uur
en vakantiedagen van
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Deze locatie biedt ook: Kinderdagverblijf Peuteropvang

Met deze scholen werken wij samen

  • Van Hoogstratenschool
  • Nutsschool Bezuidenhout

Buitenschoolse opvang bij 2Vriendjes

Het veroorzaakt bijna keuzestress, zoveel is er te beleven bij bso 2Vriendjes. Gelukkig weten de meeste kinderen van onze buitenschoolse opvang in Bezuidenhout Den Haag precies wat ze leuk vinden en na school graag doen. Natuurlijk altijd onder toeziend oog van onze enthousiaste pedagogisch medewerkers.

Wat maakt ons speciaal?

  • Te gekke workshops van KICKS
  • Veel speelvoorzieningen in de buurt
  • Duurzaam schoolplein om op te spelen
  • Uitstapjes naar bijv. de bieb of het Haagse Bos

Een middag op de bso

Hoe ziet zo’n middag op de buitenschoolse opvang eruit? De kinderen worden eerst uit school gehaald. Daarna wordt aan tafel lekker bijgekletst met wat drinken, fruit en een cracker. Bso tijd is vrije tijd. De kinderen kunnen dus zelf kiezen wat ze willen doen. Binnen is er bijvoorbeeld de keuze tussen spelen met poppen, Knexx of Kapla, met de spelcomputer spelen, verkleden, een boek lezen, muziek luisteren of rustig huiswerk maken.

Ouders geven deze locatie een:

7,8

“De medewerkers zijn enthousiast, kijken goed naar het kind en bieden veel activiteiten.
Ik ben heel tevreden!”

- Daniël, vader van Lisa

Lekker naar buiten

Naast de speelopties die we binnen hebben, proberen we zoveel mogelijk naar buiten te gaan. Daar is onze locatie gelukkig heel geschikt voor! We hebben veel speeltuinen en spelvoorzieningen in de buurt. Daarbij hoort ook het prachtige schoolplein van de Van Hoogstraatenschool. Dit schoolplein is gemaakt met duurzame materialen. Je kunt er prima verstoppertje spelen met speciale verstopplekken, er is een schommel, een moestuin en nog veel meer. Ook kunnen de kinderen spelen in de speeltuin op het Spaarwaterveld. We gaan bovendien regelmatig met de kinderen naar de bibliotheek, of nemen ze mee naar het Haagse Bos. Daar zijn twee speeltuinen waar de kinderen zich helemaal kunnen uitleven: het ‘Huttenbos’ met houten sculpturen en genoeg plek om mooie hutten te bouwen. En ‘Robin Hood’ met klimwanden, kabelbanen en speeltoestellen.

Vakantie

In de schoolvakanties mogen de kinderen de hele dag komen spelen. Van tevoren wordt er met de kinderen een vakantieprogramma samengesteld. Dat kan zijn in en rond bso 2Vriendjes, maar we gaan er ook met elkaar op uit.

KICKS

2Samen heeft een eigen activiteitenafdeling: KICKS. KICKS zorgt wekelijks én tijdens vakanties voor een agenda bomvol leuke workshops en activiteiten. Bijvoorbeeld een workshop breakdancen, houtbewerken, programmeren, beatboxen en nog veel meer.

Spaarwaterstraat 19
2593 RM Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, dan kunt u uw kind direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

  • Buurt: Bezuidenhout Oost
  • Wijk: Bezuidenhout
  • Stadsdeel: Haagse Hout