2Koala's

Theo Mann-Bouwmeesterlaan 73
2597 GV Den Haag
070-3247148

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Direct plek!

Naar locatieoverzicht

Theo Mann-Bouwmeesterlaan 73
2597 GV Den Haag
070-3247148

Geopend:
maandag t/m vrijdag
07:30 tot 18:00 uur

inspectierapport

Kinderdagverblijf 2Koala's

We zijn met de peuters en baby’s van kinderdagverblijf 2Koala’s graag buiten! Vandaar dat we regelmatig uitwaaien en de natuur ontdekken in het nabij gelegen Clingendael. Ons kinderdagverblijf in Benoordenhout heeft mooie frisse ruimtes met veel lichtinval. De groepsruimtes zijn zo ingericht dat er voldoende uitdaging en rust kan worden geboden.

Wat maakt ons speciaal?

 • Huiselijke sfeer
 • Speciaal afgescheiden babytuin
 • Extra uitdaging voor 3+
 • Elke dag gevarieerde, verse en gezonde voeding
 • Continue coaching en bijscholing van de medewerkers

Kleine groepen

 • Babygroep van maximaal 8 kinderen van 0-2 jaar met 2 vaste medewerkers
 • Babygroep van maximaal 10 kinderen van 0-2 jaar met 3 vaste medewerkers
 • Twee peutergroepen van maximaal 14 kinderen met 2 vaste medewerkers

Ieder kind heeft een eigen mentor toegewezen. De mentor is het aanspreekpunt voor de ouders, houdt de ontwikkeling van het kind bij, maakt rapportages en voert de oudergesprekken.

Babygroepen

Excellente babyopvang. Op de babygroepen staan rust en stabiliteit centraal. We volgen de behoeften van uw kind en geven veel persoonlijke aandacht. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van rustige, natuurlijke kleuren en materialen. Voor de kleintjes hebben wij verschillende hoeken om in te spelen, waarbij het speelgoed op kindhoogte ligt. Wij nemen de tijd voor het wenproces, zowel bij nieuwe kindjes, als bij de overstap van de baby- naar de peutergroep.

Ouders geven deze locatie een:

8,1

“Bij 2Koala’s laten we Julie met een gerust hart achter en halen we haar met een glimlach weer op!”

- Pieter, vader van Julie

Peutergroepen

Ontwikkelingsgericht werken, dat is onze kracht! Ieder kind is uniek. Spelen, leren en ontdekken gaan hand in hand. Daarom bieden we bij 2Koala’s veel variatie. Onze groepen hebben verschillende hoeken: een bouwhoek, poppenhoek, kookhoek, verkleedhoek, een plekje om voor te lezen en terug te trekken. Ons speelgoed is gevarieerd en duurzaam. En omdat beide peutergroepen aan elkaar grenzen, is er volop gelegenheid voor kindjes om bij de buren te spelen!

Er is een goede balans tussen activiteiten en vrij spel, tussen binnen spelen en buiten spelen. Regelmatig maken wij uitstapjes naar het bos of gaan wij gymmen en gek doen in de gymzaal van de naastgelegen Bernardusschool. Daarnaast bieden we af en toe workshops aan: van peuterdans tot judo.

Samenwerking

Wij werken veel samen met het mr. de Vissershuis, zo gaan wij maandelijks met een groepje peuters bij dit verzorgingshuis op bezoek. We zingen dan gezamenlijk met de bewoners liedjes en hebben een knutselactiviteit. Een feestje voor jong en oud! Daarnaast gaan wij regelmatig langs de bibliotheek voor peuterochtenden en mogen de kinderen zelf boeken uitzoeken om te lenen.

Unieke 2Samen-app

Door middel van onze app bent u nauw betrokken bij alles wat uw kind op ons kindercentrum meemaakt. Wij delen regelmatig foto’s en filmpjes van alle leuke en bijzondere activiteiten! Daarnaast kunt u via de app handig berichten doorgeven aan de groep, alle praktische zaken regelen zoals ruilingen, extra dagen en zelfs verslagen doorlezen van ons kind-volgsysteem.

Theo M. Bouwmeesterlaan 73
2597 GV Den Haag

Belangstelling?

Wij hopen dat u een goed beeld heeft gekregen van onze locatie. Natuurlijk kunt u ook langs komen voor een vrijblijvende rondleiding. Wanneer u uw keuze al gemaakt heeft, kunt direct inschrijven.

Inschrijven

Waar is deze locatie?

 • Buurt: Duinzigt
 • Wijk: Benoordenhout
 • Stadsdeel: Haagse Hout