Zorgvliet

Zorgvliet

Kinderopvang in Den Haag in de wijk Zorgvliet

De wijk Zorgvliet ligt midden tussen het centrum en het strand. Het is dé ambassadewijk van Den Haag. De wijk ligt rondom het prachtige park Sorghvliet midden in de drukke stad. Kinderopvang 2Samen biedt in deze monumentale wijk bij de Nutsschool Zorgvliet buitenschoolse opvang (bso). Naast buitenspelen op de grote speelplaats en in het park is er nog veel te bleven in de wijk Zorgvliet. Aan de rand van de wijk vind je een verzameling aan musea, zoals Het Catshuis, Museon, Gemeentemuseum, Fotomuseum en Omniversum. Ook staat daar het congrescentrum World Forum, Europol en OPCW. De gezellige winkelstraat ‘De Fred’ ligt op loopafstand.

Buitenschoolse opvang (bso) in Den Haag Zorgvliet

De buitenschoolse opvang 2Noormannen is gevestigd in het souterrain van de Nutsschool Zorgvliet in de gelijknamige, rustige wijk op de grens van het Statenkwartier en de Archipelbuurt. De bso en school liggen in het groen en zijn omgeven door een grote speelplaats. De kinderen van 2Noormannen maken graag gebruik van dit ruime speelplein met amfitheater en verschillende speeltoestellen.

Samenwerking met basisschool in de wijk Zorgvliet

Bso 2Noormannen werkt veel samen met de Nutsschool Zorgvliet. De bso bevindt zich in de school die is gehuisvest in een prachtige villa uit het begin van de 20e eeuw. De kinderen van 2Noormannen maken gebruik van het grote, groene speelplein en de gymzaal, waar regelmatig sport- en spelactiviteiten en ook muzikale, expressieve en creatieve activiteiten worden gedaan.

Locatieoverzicht

2Noormannen Buitenschoolse opvang

Adriaan Goekooplaan 13

2517 JX Den Haag

070-3226807

na school tot 18:00 uur

  • Warme maaltijden
  • Gezellige eetkeuken
  • Speelvoorzieningen in het groen