Willemspark

met peuteropvang en buitenschoolse opvang in deze mooie, historische wijk

Willemspark

Kinderopvang in Den Haag in de wijk Willemspark

In de prachtige oude, historische en groene wijk Willemspark bieden we zowel peuteropvang als buitenschoolse opvang. Vanuit Willemspark is het kort lopen naar de Scheveningse Bosjes, park Sorghvliet en het Westbroekpark. We zijn daarom ook veel buiten met de kinderen en gaan graag met hen op pad.

Peuteropvang in Willemspark

Bij de peuteropvang van 2Ruiters staan ontdekken en samen spelen centraal! Zo beleven we binnen avonturen als politieman, brandweervrouw, prinses of dokter. Of halen we een frisse neus in de naastgelegen buurtspeeltuin de “Cantaloup”. Aan de hand van thema’s doen we allerlei leuke activiteiten zoals zingen, dansen of knutselen.

Buitenschoolse opvang (bso) in Willemspark

De kinderen bij de buitenschoolse opvang van 2Ruiters kunnen na schooltijd helemaal ontspannen. Dankzij het diverse activiteitenaanbod, kunnen kinderen bijvoorbeeld van alles maken met steigerhout, lekker relaxen of heerlijk actief buitenspelen. Bovendien zorgt het uitgebreide activiteitenaanbod van KICKS voor onvergetelijke middagen én vakanties.

Samenwerking met scholen

Er is zowel bij de peuteropvang als bij de buitenschoolse opvang een sterk samenwerkingsverband met de Nederlandse en Internationale afdelingen van de Haagsche Schoolvereeniging (HSV Nassaulaan). Daarnaast werken we ook nauw samen met de Willemsparkschool.

Locatieoverzicht

2Ruiters Buitenschoolse opvang

Frederikstraat 26

2514 LK Den Haag

070-3607138

na school tot 18:00 uur

  • Veel sport en spel
  • Naastgelegen buurtspeeltuin
  • Op stap naar strand, bos of park
Ook op deze locatie
2Ruiters Peuteropvang

Frederikstraat 26

2514 LK Den Haag

070-3607138

08:30 tot 12:30 uur

  • Opvang vanaf 2 jaar
  • Veel buitenspelen
  • Werken met thema’s
Ook op deze locatie