Mariahoeve en Marlot

Mariahoeve en Marlot

Kinderopvang in Den Haag in Mariahoeve en Marlot 

Mariahoeve is een ruim opgezette woonwijk met veel groen in parken en plantsoenen. Marlot is een ruim opgezette, groene woon- en villawijk. Beide wijken liggen op loopafstand van het Haagse bos en parkbos Marlot, waar je heerlijk kunt wandelen en spelen. Zo is er in het Haagse bos een nieuwe natuurspeeltuin met houten figuren. Ook park Clingendael ligt dichtbij. In Mariahoeve en Marlot bieden we kinderopvang voor baby’s, peuters en schoolgaande kinderen.

Kinderdagverblijf in Mariahoeve en Marlot, Den Haag

2Vlinders is ons gezellige kinderdagverblijf in Mariahoeve. Hier kiest u voor kleinschaligheid. Met twee groepen, kan het team van vaste en enthousiaste pedagogisch medewerkers uw kind veel persoonlijke aandacht geven. Kinderen kunnen lekker spelen met het uitgebreide aanbod van activiteiten, of even rustig bijkomen. Omdat de medewerkers de kinderen goed kennen, weten zij precies wat uw kind nodig heeft. Kinderen ontwikkelen zich hier op de beste manier, voelen zich helemaal thuis en hebben vooral veel plezier.

Buitenschoolse opvang (bso) in Mariahoeve en Marlot, Den Haag

Na schooltijd kunnen de kinderen van buitenschoolse opvang 2Vlinders zeggen dat ze naar hun ‘buitenhuis’ gaan. 2Vlinders heeft, naast het schoolgebouw van De Vuurvlinder, namelijk een extra locatie, middenin Wijkpark de Horst. Daar is een skatebaan, een moestuin en een prachtige speeltuin. Als de kinderen niet lekker buiten zijn in het park, zijn ze misschien wel in de gymzaal of in het muziek-/technieklokaal te vinden. Er wordt regelmatig samen muziek gemaakt. Onze activiteitenaanbieder KICKS zorgt bovendien voor toffe workshops en vakantiedagen vol leuke dingen.

Samenwerking met scholen

De bso van 2Vlinders werkt nauw samen met basisschool De Vuurvlinder.

Locatieoverzicht

2Diamanten Buitenschoolse opvang

Diamanthorst 181

2592 GD Den Haag

070-8209968

na school tot 18:00 uur

  • Prachtige nieuwbouw
  • Onderdeel van Diamant Onderwijs & Kinderopvang
  • Muziekactiviteiten
Ook op deze locatie
2Diamanten Kinderdagverblijf

Diamanthorst 181

2592 GD Den Haag

070-8209968

07:30 tot 18:00 uur

  • Kleine groepen
  • Fijn speelterrein
  • VE-programma
Ook op deze locatie