Loosduinen

Bso in uw wijk

Loosduinen

Kinderopvang in Den Haag in Loosduinen

In de Haagse wijk Loosduinen bieden we op twee locaties buitenschoolse opvang. Zowel in de Kom Loosduinen als in Houtwijk.

Buitenschoolse opvang (bso) in Loosduinen, Den Haag

Onze bso 2Dolfijnen is te vinden in hetzelfde gebouw als de drs. W.E. den Hertogschool. Een nieuw gebouw waarin we onze eigen ruimtes hebben. Wij vinden vrij spel en vrije keuze in activiteiten belangrijk. De pedagogisch medewerkers en ons activiteitenbureau KICKS bieden daarom, gebaseerd op de keuze van kinderen, een zo gevarieerd en uitdagend mogelijk programma met activiteiten en workshops aan.

2Bevers heeft een fijne basis in de Koos Meindertsschool aan het A. Kortekaasplantsoen. Kinderparticipatie is voor 2Bevers een belangrijk thema. Kinderen denken en beslissen standaard mee over wat er dagelijks wordt ondernomen. Dat maakt de opvang extra leuk! Kinderen voelen zich namelijk erg betrokken.
Standaard onderdeel van het programma van bso bij 2Samen zijn de activiteiten van KICKS, dit biedt kinderen de vrije keuze uit extra variatie, uitdaging en belevenissen.

Er op uit in de buurt

We gaan er met veel plezier op uit op leuke buitenspeelplekken in de omgeving te ontdekken. We boffen, want er zijn zoveel mooie plekken in de buurt. Waaronder De Vogelkelder, Kinderboerderij Leyweg, Madestein, hier vind je ook de pluktuin van Heemtuin Madestein en de waterspeeltuin.
Maar natuurlijk ook: natuurspeeltuin Meer en Bosch, kabelbaan en voetbalveldje Houtwijk, Speeltuin B Thoenplantsoen, Basketbalveld Bokkefortpark, skatebaan Houtwijk , Voetbalvereniging Houtwijk, Ockenburg, de Uithof en het strand en de duinen van Kijkduin.

Locatieoverzicht

2Bevers Buitenschoolse opvang

A. Kortekaasplantsoen 125

2552 JC Den Haag

070-4041451

BSO tot 18:00 uur
VSO 7.15-8.30 uur

  • Midden in een natuurlijke omgeving
  • Unieke buitenspeelplaatsen en sportmogelijkheden
  • Voorschoolse opvang mogelijk
2Dolfijnen Buitenschoolse opvang

Luxemburgstraat 7

2552 RA Den Haag

070-8209812

na school tot 18:00 uur

  • Kleinschalige bso
  • Thematische activiteiten en groepsinrichting
  • Voorschoolse opvang op ma/di/do/vr