Bohemen en Meer en Bos

buitenschoolse opvang op de sportvelden met veel binnen- en buitenspel

Bohemen en Meer en Bos

Kinderopvang in Den Haag in de wijk Bohemen en Meer en Bos

Bohemen en Meer en Bos is een Haagse wijk in het stadsdeel Loosduinen. De wijk wordt begrensd door de Machiel Vrijenhoeklaan en de Sportlaan in het noordwesten, de Daal- en Bergselaan en de Pioenweg in het noordoosten, de Laan van Meerdervoort in het zuidoosten en Kijkduinsestraat in het zuidwesten. De wijk grenst aan de wijken Vruchtenbuurt, Waldeck, Kijkduin en Ockenburgh, Vogelwijk en Bomen- en Bloemenbuurt.

De naam Bohemen verwijst naar het asiel van de Boheemse koning Frederik V van de Palts, die na de verloren Slag op de Witte Berg in 1620 vluchtte naar de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden. De naam Meer en Bos verwijst naar het voormalige landgoed Meer en Bos.

Buitenschoolse opvang (bso) in Den Haag Bohemen en Meer en Bos

Buitenschoolse opvang 2Indianen bevindt zich in het hart van de bosjes van Pex bij het gebouw van korfbalvereniging ALO. 2Indianen is de plek voor kinderen om tot rust te komen en uit te razen. Vooral de buitenruimte maakt 2Indianen uniek. Er zijn sportvelden en er is een speeltuin. De kinderen van bso 2Indianen zijn daarnaast dol op uitstapjes naar het bos, de duinen of de manage.

Samenwerking in de wijk Bohemen en Meer en Bos

2Indianen werkt nauw samen met de basisscholen; De Bonte Vlinder, de Zonnebloem en het Instituut voor Individueel Onderwijs (IVIO).
Ook ie er natuurlijk de samenwerking met de ALO Haagse Korfbal Club, waar 2Indianen is gevestigd.

Locatieoverzicht

2Vossen Buitenschoolse opvang

Evert Wijtemaweg 6

2565 AA Den Haag

06-40549975

na school tot 18:00 uur

  • In bosjes van Pex
  • Bij sportvelden en speeltuin
  • Uitstapjes naar bos en duinen