Belgisch Park

met kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang
in mooie, parkachtige omgeving

Belgisch Park

Kinderopvang in Den Haag in de wijk Belgisch Park

De chique wijk Belgisch Park in Scheveningen heeft veel groen en is in de nabijheid van zee en duinen. Het kinderdagverblijf, de peuteropvang en buitenschoolse opvang (bso) van 2Samen zijn fijne locaties in een fraaie parkachtige omgeving nabij de gezellige winkelstraten de Stevinstraat en de Gentsestraat.
Door de gunstige ligging aan de kust en in de buurt van allerlei populaire attracties, zoals de Pier, de Scheveningse boulevard en de Palace Promenade maken we met de kinderen regelmatig leuke uitstapjes. Ook trekken we er met de kinderen graag op uit in de natuur. Aan het eind van de boulevard kunnen we zo natuurgebied Oostduinen in. En ook de Scheveningse Bosjes en het Westbroekpark liggen om de hoek.

Kinderdagverblijf in Den Haag Belgisch Park

In ons kinderdagverblijf 2Hindes zijn uw kinderen van harte welkom in de prachtige groepsruimtes in een sfeervol gebouw. De natuurlijke buitenspeelruimte heeft enorm veel te bieden. En we gaan regelmatig op bezoek bij verpleeghuis de Eshoeve, de bibliotheek of de kinderboerderij.

Buitenschoolse opvang (bso) in Den Haag Belgisch Park

Bij de buitenschoolse opvang 2Karpers kunnen de kinderen heerlijk buiten spelen op het fantastische natuurplein van de Willem de Zwijgerschool met veel groene en speelse elementen. De inbreng van kinderen bij activiteiten wordt gestimuleerd.

Peuteropvang in Den Haag Belgisch Park

De peuteropvang 2Karpers is gevestigd in het souterrain van de Ichtuskerk in het Belgisch Park in Scheveningen. Bij de peuteropvang krijgt uw kind een goede voorbereiding op de basisschool. Spelenderwijs leren de pedagogisch medewerkers uw kind hoe het is om in een groep te functioneren en samen te spelen en te delen.

Samenwerking in de wijk Belgisch Park

2Karpers en 2Hindes hebben een sterk samenwerkingsverband met de nabij gelegen Willem de Zwijgerschool en onze buitenschoolse opvang 2Rendieren in het Westbroekpark. De kinderen gaan regelmatig op bezoek bij de bewoners van het verpleeghuis de Eshoeve. En er is nauw contact met Bibliotheek Scheveningen en de kinderboerderij in de buurt.

Locatieoverzicht

2Hindes Kinderdagverblijf

Duinkerksestraat 1

2587 VS Den Haag

070-3588968

07:30 tot 18:00 uur

  • Sfeervolle binnenruimtes
  • Uitdagende buitenruimte
  • Nabij bos, strand en duinen
2Karpers Buitenschoolse opvang

Duinkerksestraat 7

2587 VS Den Haag

070-3223829

na school tot 18:00 uur

  • Natuurbeleving in tuin
  • Eigen inbreng kinderen
  • Samen kokkerellen in keuken
Ook op deze locatie
2Karpers Peuteropvang

Duinkerksestraat 7

2587 VS Den Haag

070-3223829

08:30 tot 12:00 uur

  • Prachtige natuurtuin
  • Nabij bos en strand
  • Veel biologische producten
Ook op deze locatie