Kinderopvang HMC

Kinderopvang voor medewerkers van Haaglanden Medisch Centrum

Kinderopvang HMC

Medewerkers van HMC: van harte welkom bij 2Samen! Haaglanden Medisch Centrum heeft afspraken met ons gemaakt over kinderopvang voor het personeel van het ziekenhuis. Bijvoorbeeld met onze locatie 2Koninkjes, vlakbij het HMC. Mocht uw voorkeur echter uitgaan naar een andere locatie, dan biedt 2Samen, met locaties in Monster, Naaldwijk én alle wijken van Den Haag, voldoende keuze.

Aanbod bij 2Koninkjes

Kinderdagverblijf 2Koninkjes bevindt zich om de hoek van HMC Westeinde, op nog geen 150 meter van het ziekenhuis. De ideale plek voor kinderopvang vlakbij uw werk.

2Koninkjes biedt ruime openingstijden van 7.30 tot 18.30 uur. We bieden daarnaast ruilmogelijkheden, mits de aantallen op de groep dat toelaten.
De tarieven en netto berekeningen voor opvang bij 2Koninkjes treft u aan onderaan deze pagina.

Kinderopvang in de buurt

2Samen heeft tientallen kinderdagverblijven verspreid over de stad, u heeft dus volop keuze.
Naast 2Koninkjes biedt onze locatie 2Prinsjes wellicht uitkomst. 2Prinsjes bevindt zich naast het ziekenhuis, aan de Prinsengracht. Verderop in de wijk vindt u ons gezellige kinderdagverblijf 2Span, met prachtige buitenspeelplaats.

Kosten kinderopvang HMC

Voor medewerkers van het HMC geldt bij onze locatie 2Koninkjes een gunstig tarief bij afname van ons 52-weken-pakket. U betaalt hier niet meer dan de maximaal te vergoeden uurprijs vastgesteld door de Rijksoverheid. Hierdoor krijgt u over het gehele uurtarief kinderopvangtoeslag.

Tarief

Onderstaande tabel geeft een indruk van de bruto kosten 2021 voor kinderopvang voor medewerkers van het HMC bij kinderdagverblijf 2Koninkjes. Uw werkelijke bijdrage is lager wegens de kinderopvangtoeslag die u ter compensatie bij de overheid kunt aanvragen. Uiteraard bent u ook op onze andere locaties van harte welkom, hier geldt ons gebruikelijke tarief.

HMC tarieven 2021

Er kunnen kleine afrondingsverschillen optreden ten opzichte van de hierboven genoemde tarieven.


Belangstelling?

Kom vrijblijvend kennismaken, u bent van harte welkom!