Kamperen met de bso

Met je vrienden avonturen beleven!

Kamperen met de bso

Naar overzicht

30 juli 2019

Kamperen met de buitenschoolse opvang

Ruim 100 kinderen van de buitenschoolse opvang uit Den Haag, Naaldwijk en Monster gaan deze week een nachtje kamperen. Dat doen zij op ons jaarlijkse zomerkamp. Dit keer op locatie van Scouting Rambonnetgroep in Naaldwijk.

Een kamp met de buitenschoolse opvang is bijzonder en echt een hoogtepunt van het jaar. Het betekent: slapen in tenten, zingen bij het kampvuur en samen met je vrienden van de opvang heel veel leuke avonturen beleven. In het thema ‘Studio 2Samen’ maken de kinderen hun eigen ‘G2ST-soap’ en doen ‘s avonds mee met een grote tv-quiz. Natuurlijk staan er ook veel buiten- en waterspellen op het programma.

Ouders betalen voor het kamp overigens niets meer dan hun standaard opvanguren. Voor sommige kinderen is het een leuk extraatje, voor andere het hoogtepunt van de zomer omdat ze zelf niet op vakantie gaan. Kinderopvang 2Samen maakt de schoolvakanties voor ieder kind graag extra bijzonder met uitdagende en ontwikkelingsgerichte activiteiten. Daarvoor zetten veel medewerkers heel graag een stapje meer.