Intocht

Welkom Sinterklaas!

Intocht

Naar overzicht

15 november 2022

Geslaagde Sinterklaasintocht in Scheveningen

Wat was het een geslaagde Sinterklaasintocht, afgelopen zaterdag! Mede dankzij het heerlijke weer was het onwijs druk en gezellig. Zoals ieder jaar, waren wij er weer bij in de haven om zoekgeraakte kinderen op te vangen. Onze uitgedeelde vlaggetjes en jute zakjes met pepernoten waren in ieder geval een groot succes! En twee pieten gingen ervandoor met onze bakfiets voor de rijtoer, waar ook altijd onze vrolijke praalwagen, gemaakt door kinderen van de bso's van Kinderopvang 2Samen, meerijdt.

Sinterklaasintocht in haven van Scheveningen

Aan het begin van de ochtend stond 2Samen zoals ieder jaar in de haven. Onze stand daar vangt zoekgeraakte kinderen op. En natuurlijk delen we ook leuke goodies uit: 2Samen Sinterklaasvlaggetjes en jute zakjes met pepernoten. Dát was een succes, want we hadden al snel geen vlaggetje, zakje of pepernoot meer over.

Rijtoer door Den Haag

Daarnaast hadden we onze mooie praalwagen die meereed in de rijtoer. Met als extraatje onze eigen twee pieten met een muziekboombox op de 2Samen bakfiets van 2Hindes! Ook tijdens de rijtoer werden vlaggetjes, zakjes en pepernoten uitgedeeld.

Het was weer een feestje!