Opening 2Kabouters

Gloednieuwe school in hartje Zeeheldenkwartier

Opening 2Kabouters

Naar overzicht

6 september 2019

Feestelijke opening 2Kabouters en CBS De Spiegel

Op 5 september konden kinderen van basisschool CBS De Spiegel en onze locatie 2Kabouters (kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang) na 2,5 jaar eindelijk weer terecht op hun vertrouwde locatie aan de Van der Spiegelstraat. Het gloednieuwe schoolgebouw werd feestelijk geopend in bijzijn van wethouder Bruines.

Het feestelijke programma werd ingeluid door een brassband, korte speeches en het doorknippen van een lint. De schooldag stond verder in het teken van allerlei workshops voor de kinderen, zoals Djembé en dansen. De dag werd afgesloten met een spetterend dansoptreden van de kinderen voor hun ouders.

“Na 2,5 jaar met bussen heen en weer te hebben gereden, zijn we blij dat we gezamenlijk kunnen starten in dit prachtige nieuwe gebouw”, zegt directeur Emira Bilkic. Unitmanager Wencke de Bruijn van Kinderopvang 2Samen beaamt dat: “Het is een heerlijke plek voor kinderen. In zo’n licht gebouw met hoge plafonds, is het absoluut niet erg om naar school of de opvang te komen. En op het plein kan naar hartenlust gespeeld worden!” Het nieuwe gebouw van is van alle gemakken voorzien en bovendien bijzonder duurzaam. Zo is het gebouw bijna helemaal energieneutraal. Een mooie nieuwe start voor school, peuterschool en kinderopvang. (foto’s: Daniëlla van Bergen)

Lees meer:
Kinderdagverblijf 2Kabouters
Buitenschoolse opvang 2Kabouters