Partner van JINC

Partner van JINC

Naar overzicht

5 november 2022

2Samen start partnerschap met JINC

Ieder kind heeft talent. Ook de meer dan 600.000 Nederlandse kinderen die opgroeien in een omgeving met veel werkloosheid en weinig rolmodellen.

2Samen vindt het belangrijk dat ieder kind gelijke kansen verdient. Daarom hebben wij ons aangesloten bij JINC. Samen strijden we voor een maatschappij waarin je achtergrond niet je toekomst bepaalt: een Nederland waarin íeder kind kansen krijgt.

Om dat te bereiken, helpen JINC en 2Samen kinderen en jongeren van 8 tot 16 jaar op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt. Ze maken kennis met allerlei beroepen, ontdekken welk werk bij hun talenten past en leren solliciteren. Zo krijgen jaarlijks meer dan 65.000 basisschool- en vmbo-leerlingen de kans om te groeien.

JINC organiseert haar programma samen met het onderwijs en ruim 500 partners uit het bedrijfsleven. Kinderopvang 2Samen draagt sinds dit jaar niet alleen financieel bij. Ook zetten onze medewerkers zich in als trainer of coach en bieden we stageplaatsen. Dat past goed bij onze strategische koers “Van Koers naar Kompas”. We wijzen kinderen en jongeren letterlijk de weg naar een kansrijke toekomst. Binnen én buiten onze opvang.